Trendystyle.net | Fashion trends | Wat maakt een kledingstuk ‘cool’?

Wat maakt een kledingstuk ‘cool’?

Is het het modelabel dat aan het kledingstuk zit dat het kledingstuk ‘cool’ maakt? Is …

Bambi trui Givenchy

Is het het modelabel dat aan het kledingstuk zit dat het kledingstuk ‘cool’ maakt? Is het het kledingstuk op zich? Of is het de persoon en de manier waarop het gedragen wordt?

We vroegen het ons af toen we deze ‘Bambi sweater’ van Givenchy tijdens de modeweken meerdere malen tegenkwamen en fotografeerden.

Als je het ons vraagt, staat en valt alles met de manier waarop je iets draagt. Of een kledingstuk op zich mooi is, daar valt over te twisten. Dat is puur een kwestie van smaak. En wat voor een merk het is, vinden wij – geloof het of niet – helemaal niet interessant en het zegt in ieder geval niets over het kledingstuk op zich.

Maar wat je ermee doet, daar gaat het om. Wat vinden jullie? Maakt kleding de vrouw? Of maken (of breken) wij vrouwen (en mannen) de kleding? We zijn benieuwd!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE