Trendystyle.net | Fashion trends | Viktor & Rolf: we don’t need no education

Viktor & Rolf: we don’t need no education

Viktor & Rolf hebben ons de afgelopen jaren teveel verwend met spectaculaire shows, artistieke decors …

Viktor & Rolf zomer 2014 viktor-rolf-zomer-2014-02 viktor-rolf-zomer-2014-03 viktor-rolf-zomer-2014-05Viktor & Rolf hebben ons de afgelopen jaren teveel verwend met spectaculaire shows, artistieke decors en kunstige modecreaties. Daar moeten ze nu een beetje voor boeten. De crisis dwingt iedereen om commerciëler te worden. Er is minder geld om grootste dingen te doen en het publiek koopt anders. Daar moet je op inspelen. Uiteindelijk zijn het de omzetten die tellen. Had deze collectie die duidelijk geïnspireerd is door schooluniformen (de show begon met ‘We don’t need no education’) van ieder ander geweest, dan had ik waarschijnlijk gezegd dat het er allemaal ‘gelikt en draagbaar’ uitzag. Maar van Viktor & Rolf had ik toch iets meer verwacht. Wat is jullie eerste indruk?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE