Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Wat heb jij in de uitverkoop gekocht?

Wat heb jij in de uitverkoop gekocht?

De uitverkoop is zo als voorbij en naar ons gevoel is die dit jaar ongewoon …

Shopping tips
Wat heb jij in de uitverkoop gekocht?

De uitverkoop is zo als voorbij en naar ons gevoel is die dit jaar ongewoon stormachtig verlopen. De winkels waren overvol en de artikelen waren bijzonder goed afgeprijsd. 70% korting lijkt steeds vaker voor te komen. Natuurlijk hebben wij van Trendystyle ook flink tussen de koopjes rondgestruind, al was het maar om te kijken hoe het aanbod eruit zag.

We hebben een kleine rondvraag in onze omgeving gedaan en hebben gemerkt dat vooral afgeprijsde winterjassen nogal in trek waren. De uitverkoop is een ideaal moment om je wintergarderobe even op te frissen en om op een andere winterjas over te stappen. En verder ging in onze kennissen- en vriendenkring de aandacht óf naar de duurdere (afgeprijsde) artikelen zodat je met luxe kleding van kwaliteit thuiskomt die je anders niet kunt betalen óf juist naar de spotgoedkope artikelen die je voor die prijs gewoon niet kunt laten liggen!

Ikzelf ben gezwicht voor:

  • Een warm en praktisch winterjack waar ik gewoonlijk geen geld voor zou uitgeven omdat het eigenlijk mijn smaak niet is maar wel heerlijk tegen de kou
  • Een doorzichtig bloesje omdat het schattig is en voor géén geld wegging
  • Een sterk afgeprijsd zijden zomerjurkje dat nu dus in de kast op de zomer aan het wachten is (en dan hoop ik dat ik me nog herinner dat ik dit jurkje heb gekocht).

En verder kon ik het niet laten om toch alvast een blik te werpen op de nieuwste voorjaarscollecties (ze hangen niet voor niets al in de winkel op het moment dat de uitverkoop gaande is!). Het meeste geld heb ik dus uiteindelijk aan de nieuwe collecties uitgegeven (dat noem ik nog eens marketing van de kant van de winkeliers).

Maar wat hebben jullie gekocht? Zijn jullie tevreden met jullie uitverkoop-aankopen? Denk je dat je ze echt gaat dragen? En zijn jullie ook in de verleiding gekomen om alvast iets van de nieuwste collecties te kopen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE