Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen | Wat draag je vandaag, J.J. Martin?

Wat draag je vandaag, J.J. Martin?

Als jullie denken dat het modepubliek er altijd tip-top uitziet, dan hebben jullie het mis. …

Als jullie denken dat het modepubliek er altijd tip-top uitziet, dan hebben jullie het mis. Het is soms echt hard zoeken om een interessante outfit (plus persoon) te vinden. Maar met J.J. Martin zit ik altijd gegarandeerd goed. De modejournaliste – die ook een ex-model zou zijn (ik geloof het direct!) – ziet er altijd stylish uit. Ze legt originele combinaties en heeft haar eigen stijl. Een ding moet echter gezegd worden: het is wel heel wat gemakkelijker om er goed uit te zien als je chauffeur je overal naartoe brengt en je je niet laag over laag hoeft te kleden om de winterkou te weerstaan. Een kleine voorsprong heeft ze dus wel. Maar desondanks waardeer ik haar stijl. Wat vinden jullie van de outfits die ze tijdens de Milan Fashion Week droeg?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE