Anna Piaggi. Legendarische mode journaliste

Een van de meest excentrieke figuren in de modewereld is Anna Piaggi. Anna is een spektakel! Een wereld op zich. Ze schreef voor Vogue en voor Vanity. Ze was een muze voor Karl Lagerfeld (zag ik daar op dat jasje niet de overbekende dubbele C?) en voor Stephen Jones. Ze zou 2865 kledingstukken and 265 paar schoenen hebben. Ze is een stijlicoon, uniek. Hier zien jullie haar bij Eremengildo Zegna. Anna Piaggi laat zich zelden zien zonder vingerloze handschoenen (zo ook bij Zegna). Maar let vooral ook op de (twee verschillende) schoenen! Wie weet of jullie morgen ook zoiets (in afgezwakte mate misschien) aandurven?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE