Home | Supersteil haar voor de mannequins bij Enrico Coveri

Supersteil haar voor de mannequins bij Enrico Coveri

Na drie dagen lang alleen maar (ongelooflijk knappe) mannen te hebben gezien, is het best fijn om ook weer eens wat vrouwelijke modellen te fotograferen. De show van Enrico Coveri is daarom altijd interessant. Het modehuis showt tijdens de herenshows ook een deel van de damescollectie. Aan de Nederlandse Maud Velzen (een van mijn favoriete modellen, eerste en laatste foto) de eer om de show te openen. Wat mij backstage opviel, was het supersteile haar van de mannequins. Om het bot afgeknipte effect te krijgen, zetten de hair stylists de schaar in het haar van de modellen. Het leverde me kippenvel op (ik moet altijd tijden sparen voor lang haar) maar de modellen leken er geen probleem mee te hebben. Overigens vind ik dit een superlook! Wat vinden jullie ervan?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE