Waar berg jij al je kleding op?

We kopen steeds meer kleding, maar waar bergen we het allemaal op? De grootste droom van elke vrouw is een inloopkast, toch?

Er zijn vrouwen die zoveel kleren hebben dat ze overal in huis kledingkasten laten maken. Een bekende modejournaliste gebruikt zelfs de keuken als bergruimte voor haar jurken, rokken en schoenen. Andere fashion victims gebruiken de garage als garderobe. De auto komt pardoes op straat te staan. Een weer andere fashion addicts gaan aan de slag met losse kledingrekken in de gang en plastic opbergbakken onder het bed. Maar waar laat jij al je kleding? 

We kopen veel meer kleding dan onze ouders en grootouders vroeger deden. Door het ‘fast fashion’-systeem zijn de prijzen aanmerkelijk lager en volgen de modetrends elkaar sneller op dan ooit tevoren. 

Maar waar laten we deze enorme hoeveelheden jassen, broeken, schoenen, tassen en andere modeaccessoires? Naar mate je ouder wordt, wordt je persoonlijke modecollectie groter en groter en wordt het – dat is onze ervaring – steeds moeilijker alles een plekje te geven. 

We zijn benieuwd hoe jullie het aanpakken. Bedenk jij bij aankoop al of er wel bergruimte voor is? Of koop je eerst en maak je dan ruimte? Waar hang je alles? Doe je dingen weg of breid je de kastruimte steeds verder uit?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.