Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion model Lisa Verberght

Fashion model Lisa Verberght

Backstage bij Byblos ontmoetten we Belgisch fashion model Lisa Verberght. Ik ken Lisa al langere …

Backstage bij Byblos ontmoetten we Belgisch fashion model Lisa Verberght. Ik ken Lisa al langere tijd van gezicht. Elke modeseizoen loopt ze talloze shows. Geen backstage of we komen Lisa tegen!. Met haar schitterende blauwe ogen en haar fijn gevormde gezichtje onderscheidt ze zich van de andere modellen.

Als je wilt weten, hoe een topmodel eruit ziet, dan zou ik zeggen: ‘Zoals Lisa Verbreght‘. Ze is 1.80 lang, heeft de perfecte maten, een supermooi gezicht en ze is uiterst professioneel. Ze kent alle ins en outs van de modewereld.

Bekijk het video-interview met Lisa maar eens. We hadden graag wat langer met haar gesproken, maar, zoals je zult zien, werden we ruw gestoord door de security die niet de beleefdheid had om ons het interview af te laten maken. Blijkbaar was hem gevraagd om alle fotografen en cameramensen de deur te wijzen omdat de show al snel zou beginnen, maar enige flexibiliteit was hier toch wel op zijn plaats geweest.

Ondanks alle trammelant rondom ons bleef Lisa bewonderenswaardig rustig en bleef ze gewoon doorpraten. En hier zie je de ware kwaliteiten van een topmodel! Altijd kalm en mooi, ook op de ergste stressmomenten.

lisa-verberght-03
Lisa Verberght op de catwalk van Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
lisa-verberght-01
Lisa Verberght backstage bij Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
lisa-verberght-02
Lisa Verberght backstage bij Byblos lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE