Backstage. Wat (wie) is die smiley tussen de modellen?

antonio-marras-zomer-2016-05
Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman. Modellen en make-up artiest met smiley :-)

Als we tijdens de Milan Fashion Week maar bij één modehuis achter de schermen mochten gaan, dan zouden we Antonio Marras kiezen. Zijn shows zijn een belevenis, een pure emotie. Ook dit keer was het weer puur genieten.

Antonio, afkomstig van het Italiaanse eiland Sardinië, haalde zijn inspiratie voor 2016 uit een tentoonstelling van de Armeense schilder-regisseur Paradzanov die hij in 2007 in Parijs heeft gezien. De modellen waren plaatjes met hun ingevlochten kapsels en creatieve make-up, en de taferelen backstage waren schitterend.

Top vistagist Tom Pecheux voegde nog een hilarische noot aan toe door het achterhoofd van één van de make-up artiesten uit zijn team te versieren met een smiley :-) Want… fashion is FUN!

antonio-marras-zomer-2016-04
Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman. De bril is van het model zelf
antonio-marras-zome<a href=
Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
antonio-marras-zomer-2016-01
Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
antonio-marras-zomer-2016-03
Antonio Marras lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE