Trendystyle.net | Lifestyle | Verslaafd aan mooie dingen. Het Lago Maggiore

Verslaafd aan mooie dingen. Het Lago Maggiore

Het is wel een luxe om van Barcelona over te wippen naar het Merengebied op …

Het is wel een luxe om van Barcelona over te wippen naar het Merengebied op de grens van Zwitserland en Italië. Het zijn dagen gevuld met heerlijke Mediterrane hitte (maar gelukkig is het nu in Nederland ook mooi weer!). Op dit moment is het hier drukkend warm en ik denk dat het zo wel zal gaan onweren. De eerste druppels zijn al gevallen en buiten ruikt het verrukkelijk. Het Lago Maggiore was met die bewolking des te mooier. Op deze foto’s zie je het klooster van de Heilige Caterina (de officiële naam is ‘Eremo di Santa Caterina del Sasso’) aan de Italiaanse kant van het meer. Het klooster ligt geklemd tussen een steile rots en het meer. Je moet heel wat traptreden af om er te komen maar er is ook een luxueuze lift, uitgehouwen in de rotsen. Verder legt ook de veerboot in Santa Caterina aan. Het klooster is in 1770 gesticht door de heremiet Alberto Besozzi die heilig is verklaard en ja, schrik niet, in een monnikenpij onder glas in het kerkje te vinden is… (ik dacht in eerste instantie dat het Heilige Caterina was!). Is dit klooster in al zijn eenvoud niet beeldig? Het werkt verslavend om steeds weer nieuwe dingen te zien en indrukken op te doen. Kennen jullie dat?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE