Trendystyle.net | Trendystyle | Blauw is mijn lievelingskleur! Blauwe glazen. So cool!

Blauw is mijn lievelingskleur! Blauwe glazen. So cool!

Ik ben dol op blauw. Blauw van de lucht, blauw van de zee, blauw in …

Ik ben dol op blauw. Blauw van de lucht, blauw van de zee, blauw in de mode (en blauw haar, niet te vergeten!) Misschien dat ik daarom deze zonnebrillen met blauwe (spiegel)glazen zo cool vind! Ik heb er zelf (nog) geen een, maar denk er hard over! Vind ook de weerspiegeling in de glazen zo leuk. De eerste foto’s maakte ik bij D&G in Milaan. Is het niet supertrendy om een wit overhemd met zo’n bril te combineren? Op de laatste twee foto’s zie je de modejournaliste Anna dello Russo (waar ik al eerder over schreef). Zij wordt beschouwd als een internationale trendsetter. Wat vind jij van blauwe brillenglazen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE