Twee opsteekkapsels. Het mag lekker slordig!

Opsteekkapsel
Kapseltrends herfst winter 2016 2017: slordige opsteekkapsels

De haartrends voor herfst en winter 2016 2017 gaan twee kanten uit. Aan de ene kant zien we perfect gestylede hoofden, aan de andere kant ‘ongekamd’ haar. Dezelfde trends gelden voor de opsteekkapsels. We gaan voor heel nette en precieze constructies of juist voor gewild slordig opgestoken haar.

Wij vinden vooral deze ‘wilde’ en gewild slordige opsteekkapsels SUPERSEXY. Ze doen het goed bij een casual look maar ook bij een avondjurk.

Deze opsteekkapsels zijn heel eenvoudig te realiseren. Breng je haar omhoog, draai het boven op je hoofd ineen en zet het vast met schuifspeldjes. Zoals je op de foto’s ziet, hoeft er geen lijn in te zitten en mogen er heel wat lokken aan de speldjes ontsnappen.

Experimenteer met deze look. Je haar zal geen dag hetzelfde zitten, maar dat is meteen de charme van deze natuurlijke en gewilde slordige trend.

Opsteekkapsel
Kapseltrends herfst winter 2016 2017: slordige opsteekkapsels
Opsteekkapsel
Kapseltrends herfst winter 2016 2017: slordige opsteekkapsels

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE