Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Twee opsteekkapsels. Het mag lekker slordig!

Twee opsteekkapsels. Het mag lekker slordig!

De haartrends voor herfst en winter 2016 2017 gaan twee kanten uit. Aan de ene …

Opsteekkapsel
Kapseltrends herfst winter 2016 2017: slordige opsteekkapsels

De haartrends voor herfst en winter 2016 2017 gaan twee kanten uit. Aan de ene kant zien we perfect gestylede hoofden, aan de andere kant ‘ongekamd’ haar. Dezelfde trends gelden voor de opsteekkapsels. We gaan voor heel nette en precieze constructies of juist voor gewild slordig opgestoken haar.

Wij vinden vooral deze ‘wilde’ en gewild slordige opsteekkapsels SUPERSEXY. Ze doen het goed bij een casual look maar ook bij een avondjurk.

Deze opsteekkapsels zijn heel eenvoudig te realiseren. Breng je haar omhoog, draai het boven op je hoofd ineen en zet het vast met schuifspeldjes. Zoals je op de foto’s ziet, hoeft er geen lijn in te zitten en mogen er heel wat lokken aan de speldjes ontsnappen.

Experimenteer met deze look. Je haar zal geen dag hetzelfde zitten, maar dat is meteen de charme van deze natuurlijke en gewilde slordige trend.

Opsteekkapsel
Kapseltrends herfst winter 2016 2017: slordige opsteekkapsels
Opsteekkapsel
Kapseltrends herfst winter 2016 2017: slordige opsteekkapsels

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE