Trend: nude nagellak voor lente en zomer 2016

nagellak-trends-nude-01
Nude nagels met verticale streep bij Elisabetta Franchi zomer 2016, photo: nails&beauty

Als we naar de catwalks voor zomer 2016 kijken dan kiezen we het komende zomerseizoen voor onze nagels crazy nail art designs of juist heel bescheiden maar supervrouwelijke nude nagels.

Vooral de nude nagellakjes maken dit seizoen een sterke comeback. Mat is de trend, maar glanzend mag zeker ook. De rustige kleuren vormen een opvallend contrast met de zomercollecties waarin we veel kleur en drukke fantasieën gaan zien.

De nude tinten lopen uiteen van bleekwit tot beige, van aardekleuren tot karameltinten.

nagellak-trends-nude-02
Nude nagels met verticale streep bij Elisabetta Franchi zomer 2016, nails&beauty, ph. Charlotte Mesman

Bij de catwalk show van Elisabetta Franchi in Milaan zagen we opvallende ‘terra-kleurige’ nagels met een zwarte verticale streep. Nail artist Paola Sacripante legde uit dat deze streep aanhaakt bij de oogmake-up die in een soort horizontale beweging is uitgewerkt.

Verder contrasteren de nagels met de collectie die helemaal niet geometrisch of ‘streperig’ is maar eerder etnisch. De hoogglans look maakt deze nagels extra vrouwelijk. Maar laten we eerlijk zijn, het is juist dat streepje dat het verschil maakt!

Wil je de zwarte streep thuis nadoen, wacht dan eerst tot je nagellak goed droog is en trek dan met een tandenstokertje een dunne zwarte streep in de lengte over je nagels. Supersexy!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS