Trendystyle.net | Fashion trends | Streetstyle. Frisse modelook voor de lente

Streetstyle. Frisse modelook voor de lente

Het zal misschien niet snel in je hoofd opkomen om je in een totaal roze …

streetstyle-look-01
Streetstyle. Love the look! Ph. Charlotte Mesman

Het zal misschien niet snel in je hoofd opkomen om je in een totaal roze pak – broek met jasje – te hijsen (ons ook niet!) maar MOOI staat het dus wel! Deze outfit spotten we bij de Gucci show en het is echt een perfecte voorjaarslook.

Natuurlijk moet zo’n geheel roze pak je staan. Maar weinigen van ons komen hier echt goed mee weg. Maar zoals altijd gaat het ons er niet om om de hele look als zodanig te kopiëren, maar vooral om de ideeën die we ervan opsteken.

Hier zien we een combinatie die we zelf nooit zouden gelegd maar die heel lenteachtig is: hardroze met een frisse, grote blauwwitte ruit! En daar kunnen we natuurlijk wel iets mee.

Combineer eens een blouse met frisse ruiten met een roze sjaal of jasje. Of draag een blouse met blauwwitte ruiten bij een andere felle kleur, of het nu roze, rood of groen is. Het gaat om de frisheid van de kleurcombinatie.

streetstyle-look-03
Streetstyle. Love the look! Ph. Charlotte Mesman
streetstyle-look-02
Streetstyle. Love the look! Ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE