Streetstyle. Frisse modelook voor de lente

streetstyle-look-01
Streetstyle. Love the look! Ph. Charlotte Mesman

Het zal misschien niet snel in je hoofd opkomen om je in een totaal roze pak – broek met jasje – te hijsen (ons ook niet!) maar MOOI staat het dus wel! Deze outfit spotten we bij de Gucci show en het is echt een perfecte voorjaarslook.

Natuurlijk moet zo’n geheel roze pak je staan. Maar weinigen van ons komen hier echt goed mee weg. Maar zoals altijd gaat het ons er niet om om de hele look als zodanig te kopiëren, maar vooral om de ideeën die we ervan opsteken.

Hier zien we een combinatie die we zelf nooit zouden gelegd maar die heel lenteachtig is: hardroze met een frisse, grote blauwwitte ruit! En daar kunnen we natuurlijk wel iets mee.

Combineer eens een blouse met frisse ruiten met een roze sjaal of jasje. Of draag een blouse met blauwwitte ruiten bij een andere felle kleur, of het nu roze, rood of groen is. Het gaat om de frisheid van de kleurcombinatie.

streetstyle-look-03
Streetstyle. Love the look! Ph. Charlotte Mesman
streetstyle-look-02
Streetstyle. Love the look! Ph. Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE