Trendystyle.net | Trendystyle | 7 Tips voor (nog) meer sex-appeal

7 Tips voor (nog) meer sex-appeal

Waarom hebben sommige meisjes en vrouwen toch zoveel succes bij de mannen terwijl andere, die …

psychologie-sexappeal-01
Tips voor meer sex appeal

Waarom hebben sommige meisjes en vrouwen toch zoveel succes bij de mannen terwijl andere, die toch ook heel mooi zijn, wel lucht voor ze lijken te zijn? Het is een kwestie van sex-appeal… Van dat ‘ik weet niet wat’ dat de mannen het hoofd op hol brengt, ook al lijkt daar helemaal geen reden voor te zijn. Het is een bepaalde manier van bewegen, van praten, van vrouwelijkheid, van lachen. Het is – we zeiden het al! – sex-appeal!

Ook al is sex-appeal waarschijnlijk iets dat aangeboren is, dat wil niet zeggen dat we niets kunnen doen om onze aantrekkingskracht op mannen te vergroten, om verleidelijker en interessanter over te komen. Hier zijn een paar adviezen die het hoofd van de eerste de beste man die je tegen komt op hol zullen brengen.

#1 Accentueer je sterke punten. Heb je mooie benen? Of grote en verleidelijke ogen? Of misschien een volle rode mond? Probeer je sterke punten in kaart te brengen en accentueer ze. Je weet dat je goed zit als men zo over je praat: ‘ah, ik begrijp al wie je bedoelt, die met die lange benen… (met die mooie mond, etc.)’

#2 Bestudeer je houding, de manier waarop je beweegt, loopt, waarop je gaat zitten en met de mensen om je heen communiceert. Probeer te begrijpen welke trekjes de mensen om je heen minder aantrekkelijk in je vinden (een te gemaakte lach, de manier waarop je gaat zitten, een te agressieve houding, een onelegante manier van lopen) en analyseer ze. Alleen al het feit dat je je eigen grenzen kent (en je eigen kwaliteiten natuurlijk), zal je helpen om op je verleidelijkst voor de dag te komen. Vraag desnoods aan een vriendin wat zij ervan denkt, maar praat nooit met mannen over je onzekerheden.

#3 Verzorg je kleding en uiterlijk goed en ga nu wat jouw eigen persoonlijke stijl is. Doe je vriendinnen niet na, maar probeer om je te onderscheiden van de groep. Volg niet alle trends en kledingcodes die op school of op je werk in zwang zijn (iedere groep creëert bewust of onbewust een eigen look, een eigen dresscode ook al wordt daar meestal niet over gerept). Met een originele, eigen look trek je overal en altijd aan het langste eind.

#4 Wees niet bang om vrouwelijk te zijn. Een van de beste (of beter: slechtste) manieren om de aandacht van de mannen níet te trekken, is een stoere en mannelijke houding. Kleed je vrouwelijk, meet jezelf een vrouwelijk kapsel aan, maak je op. Gebruik natuurlijke en lichte make-up. Mannen houden niet van ‘vol geplamuurde’ gezichten. Make-up hoef je niet altijd te zien. Gebruik een lichte foundation voor een mooie huid, een beetje blush op je wangen, mascara om je ogen meer uitdrukking te geven en een vleugje lipglos. Zo zie je er uitgerust en fris maar niet al te opgemaakt uit. Voor een avondje uit mag je natuurlijk wel meer make-up gebruiken, maar probeer overdag de indruk te wekken dat je bijna niets aan je uiterlijk hebt gedaan maar dat je er van jezelf zo fris en uitgerust uitziet.

#5 Waar je ook naartoe gaat, een vleugje parfum doet wonderen. Kies een parfum waar je je zelf prettig bij voelt, waar je je zekerder door voelt en waar je het idee van krijgt dat je uniek en speciaal bent. Kies en draag de parfum uitsluitend voor jezelf, de anderen zullen er later wel achter komen wie er hier zo lekker ruikt.

#6 Leer met je ogen te communiceren. Een zwoele blik kan meer zeggen dan honderden, duizenden woorden. Met blikken spelen is leuk! Probeer maar eens iemand met een blik te verleiden. Of met een sexy, nauwelijks waarneembare glimlach. Nooit gedaan? Dan is het tijd om te oefenen. Zie je op een feestje een leuke jongen, werp hem dan eens een veelzeggende blik toe, zo verleidelijk dat zelf Brad Pitt (die toch niet te klagen heeft over aandacht van het vrouwelijke schoon) eronder zou bezwijken, en negeer hem vervolgens. Het is de beste manier om een man het hoofd op hol te brengen. Heb je succes, voeg deze nieuwe tactiek dan toe aan je dagelijkse repertoire.

#7 Wees sexy. Sensualiteit en vrouwelijkheid gaan hand in hand en zijn de Achilleshiel van de man. Het is onmogelijk om een meisje of vrouw die zich bewust is van haar eigen sensualiteit te weerstaan. En houd altijd in gedachten dat je echt geen Beyoncé of Gigi Hadid hoeft te zijn om sexy te zijn. Integendeel…

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE