Trendystyle.net | The Blonde Potato | The lion in me :-)

The lion in me :-)

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik ijdel genoeg ben om af en …

Me Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik ijdel genoeg ben om af en toe nog eens voor de camera te gaan staan (ook al heb ik het modellenwerk al jaren geleden vaarwel gezegd). Op deze foto’s draag ik extensions met clips. Ze zijn superhandig om snel even je haar te verlengen. De jurk is van Zara van een paar seizoenen geleden en ik heb ‘m eigenlijk nooit gedragen want ik doe er uren over om erin te komen. De jurk heeft zoveel lagen dat ik er steeds in ‘verdwaal’ (en ik heb niet echt veel geduld). Maar ik ben blij met de foto’s! Grazie, Alessio :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE