Trendystyle.net | Terug in Nederland. Snapshotje in de kou!

Terug in Nederland. Snapshotje in de kou!

Terug in Nederland na de shows in Milaan! Tijdens de Italiaanse modeweek klaagde ik al …

Terug in Nederland na de shows in Milaan! Tijdens de Italiaanse modeweek klaagde ik al steen en been over de kou, maar het was niets vergeleken bij wat me in ons landje te wachten stond! Ik heb heel wat lagen over elkaar aangetrokken om deze Nova Zembla-temperaturen te trotseren! Mijn ‘berenhandschoenen’ (vorig jaar gekocht op de herenafdeling van Zara) komen hier goed van pas. Het enige leuke van de kou is volgens mij dat je heerlijk veel accessoires kunt dragen! Ben verder ook weer heel blij met mijn leren broek die goed beschermt tegen de wind. Wat dragen jullie in deze dagen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE