Streetstyle. Zwanger? Zo kan het ook!

Susie Lau
Streetstyle. Zwanger? Zo kan het ook! Susie Lau bij Sonia Rykiel zomer 2017

Stijlicoon en fashion editor Susanna (Susie) Lau is in verwachting en wij zagen het pas nadat we haar – tijdens de Fashion Weeks – drie keer hadden gefotografeerd!

Susie Lau heeft een heel eigen stijl en heeft altijd al een voorkeur voor uitzonderlijk ruime volumes aan de dag gelegd. Deze kledingstijl maakt dat ze zich, ondanks haar zwangere buik, moeiteloos kleedt (of in ieder geval lijkt het moeiteloos). Tijdens de afgelopen modeweken zagen we haar in stralende vorm en ‘fashionable’ als altijd.

Susie mixt ruitenstoffen van het type ‘tafelkleed’ met Engelse ruitjes en doorzichtige materialen. Ze draagt laag over laag en houdt van kleur. Ze draagt jurken over broeken, truitjes over jurken, jassen over spijkerjacks. Geen combinatie is te gek voor deze editor.

Overigens heeft Susanna die in Londen woont en oorspronkelijk afkomstig is uit Hong Kong haar bijnaam ‘Susie Bubble’ niet aan haar fashion look te danken maar aan de gewoonte om in de verte te staren, alsof ze in een bubbel leeft.

Zwangerschapskleding
Streetstyle. Zwanger? Zo kan het ook! Susie Lau bij Chanel zomer 2017
Zwangerschapskleding
Streetstyle. Zwanger? Zo kan het ook! Susie Lau bij Gucci zomer 2017
Susie Lau
Streetstyle. Zwanger? Zo kan het ook! Susie Lau bij Gucci zomer 2017 (is deze jas van achteren niet beeldig?)
Susie Lau
Streetstyle. Zwanger? Zo kan het ook! Susie Lau bij Sonia Rykiel zomer 2017

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS