Trendystyle.net | Liefde en relaties | 10 Dingen die in je relatie niet mogen ontbreken

10 Dingen die in je relatie niet mogen ontbreken

Tien ervaringen, tien situaties, tien emoties die iedere vrouw in haar leven (met haar actuele) …

Relatie
10 Dingen die niet in je relatie mogen ontbreken

Tien ervaringen, tien situaties, tien emoties die iedere vrouw in haar leven (met haar actuele) partner moet hebben beleefd om te kunnen zeggen dat hij de liefde van haar leven is (en als je ze met een ander hebt meegemaakt, trek dan je conclusies :-)

Wat heb je nodig om je liefdesrelatie te kunnen beoordelen? Moet je de tevredenheidsfactor in kaart brengen of – en dat is misschien realistischer – de ontevredenheidsfactor? Of zijn er andere waarderingsmethoden om – na een bepaalde periode aan de zijde van een man te hebben doorgebracht – te begrijpen of hij DE MAN VAN JE LEVEN is?

Moeilijke vragen waarvoor wij een ‘alternatief’ hebben bedacht. We hebben een lijstje opgesteld van tien dingen, situaties, ervaringen of emoties, die in je relatie niet mogen ontbreken. Waar het om gaat is of deze tien dingen in jouw liefdesrelatie aanwezig zijn of misschien wel juist ontbreken (je kunt aan de hand van onze checklist hieronder ook je liefdesrelatie met een ex testen, met retroactieve werking zullen we maar zeggen).

Ga van alle dingen hieronder na of ze tenminste één keer in je relatie zijn voorgekomen. Ga voor een spontaan ‘ja’ of ‘nee’ zonder er al te veel over na te denken.

1. Een zoen en plein public. Van die zoenen die hij je geeft met de bedoeling om alle omstanders te laten weten dat jij van hem bent. Een ‘claim-zoen’ zullen we maar zeggen.

2. Een avondje waarop hij je als een koningin behandelt en fêteert. Een etentje dat hij eigenhandig heeft klaargemaakt (zonder dat je later de kant-en-klaar-verpakkingen in de vuilnisbak tegenkomt), de juiste atmosfeer, jouw lievelingsmuziek en uiteindelijk een cadeau dat zo groot of zo overweldigend mooi is dat je er zelfs in je stoutste dromen niet om had durven hopen…

3. Een moment waarop hij stelling neemt tegen zijn familie om zijn relatie met jou te verdedigen.

4. Een moment waarop hij een vriendschap (misschien wel met een vrouw) beëindigt of laat aflopen omdat hij weet dat jij er geen prijs op stelt.

5. Een bloem die hij je zomaar geeft.

6. Ontbijt op bed.

7. Een verjaardagsfeest (voor jouw verjaardag natuurlijk) dat zelfs je wildste fantasie overtreft.

8. Een ‘Ik houd van je’ na een ruzie, terwijl je weet dat jij degene was die de ruzie heeft uitgelokt.

9. Een moment waarop jouw wereld leek in te storten en hij daar voor jou was.

10. Een moment waarop zijn wereld leek in te storten en jij daar voor hem was.

Dit is het. Tien situaties. Heb je meerdere malen ‘ja’ geantwoord, dan zit het met je relatie wel goed. Heb je vele malen ‘nee’ geantwoord, dan geven we je geen advies, want je weet zelf vast hoe het er met je relatie voorstaat. En als je het risico hebt genomen om deze vragen op een reeds beëindigde relatie toe te passen en je heb meerdere malen ‘ja’ geantwoord. Tja, vraag je dan eens eerlijk af of je die relatie in je gedachten niet verheerlijkt. Ach, dat bitterzoete gevoel dat voorbije liefdes in ons achterlaten…

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE