Shooten in Le Jardin des Tuileries

charlotte-mesman-jardin-des-tuileries03
Ph. Mauro Pilotto
charlotte-mesman-jardin-des-tuileries04
Ph. Mauro Pilotto
charlotte-mesman-jardin-des-tuileries05
Ph. Mauro Pilotto
charlotte-mesman-jardin-des-tuileries02
Ph. Mauro Pilotto

In Parijs was het rennen van de ene show naar de andere, maar toch heeft fotograaf Mauro Pilotto op weg naar de show van Issey Miyake nog even tijd gevonden om mij te shooten. Het was ijzig koud en meer dan vijf minuten poseren kon ik niet opbrengen (Mauro trouwens ook niet – hij kon de camera bijna niet meer vasthouden). Maar goed, toch wat streetstyle plaatjes en voor de volledigheid ook nog even de details van mijn outfit :-) Lange overjas van Zara, wollen jas met ceintuur van Zouk, ketting van onbekend merk (tijdens de Fashion Week in Milaan gekocht), leren broek van Blayde, laarsjes van Open Closed en het mutsje… dat moet ik nog even voor je nakijken! Wordt vervolgd :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.