Trendystyle.net | My hair looks shit!

My hair looks shit!

My hair looks shit! Dat riep Italiaans topmodel Maria Carla Boscono toen ze het backstage …

maria-carla-boscono02My hair looks shit! Dat riep Italiaans topmodel Maria Carla Boscono toen ze het backstage van Louis Vuitton verliet en op een haag fotografen stuitte. Voor de show hadden de kappers haar haar (en dat van de andere modellen) flink in de wax gezet omdat er een pruikje over moest. Ik had echt met Maria Carla te doen. Ik ken Maria Carla als sinds zo’n tien jaar, ze is een superprofessional en het lievelingsmodel van ontwerper Riccardo Tisci, creative director van Givenchy (je hebt Maria Carla vast wel eens in reclames gezien). Maar goed, terug naar Maria Carla’s haar. Ook hier redde ze zich weer perfect uit. Ze streek haar haar glad en poseerde heel sportief voor de fotografen (en voor mij!). Love her outfit, by the way.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE