Lunch bij Tomoko. Arigato!

Japanse lunch
Japanse lunch
japanse-lunch04
Japanse lunch
japanse-lunch03
Japanse lunch

Vandaag heb ik voor het eerst thuis bij een Japanse gegeten. Tomoko voor mij gekookt. Het mag dan geen fashion zijn, het heeft alles met lifestyle te maken. Omdat de bloeiperiode van de Japanse sakura net begonnen is, waren de borden met sakura versierd. Rechtsboven op de eerste foto zie je de ‘appetizer’ – ik herinner me de Japanse naam niet meer :-).

Links onder op de tweede foto zie je de onvermijdelijke tube wasabi. En verder heerlijke sushi op ‘shiso’ (een soort basilicum). Omdat ik niet de hele lunch heel onbeleefd wilde zitten fotograferen, blijven de kipsalade, de spare ribs, de Japanse cheesecake en de groene thee buiten beeld. Ik kreeg verder ook nog een les in het oppakken en neerleggen van de chopsticks en het optillen van mijn glas. Alles met twee handen in ieder geval. Het was delicious! P.S. Krijg net de naam van de appetizer van Tomoko door: kinpila :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.