Trendystyle.net | Culinair | Lunch bij Tomoko. Arigato!

Lunch bij Tomoko. Arigato!

Vandaag heb ik voor het eerst thuis bij een Japanse gegeten. Tomoko voor mij gekookt. Japans natuurlijk.

Japanse lunch
Japanse lunch
japanse-lunch04
Japanse lunch
japanse-lunch03
Japanse lunch

Vandaag heb ik voor het eerst thuis bij een Japanse gegeten. Tomoko voor mij gekookt. Het mag dan geen fashion zijn, het heeft alles met lifestyle te maken. Omdat de bloeiperiode van de Japanse sakura net begonnen is, waren de borden met sakura versierd. Rechtsboven op de eerste foto zie je de ‘appetizer’ – ik herinner me de Japanse naam niet meer :-).

Links onder op de tweede foto zie je de onvermijdelijke tube wasabi. En verder heerlijke sushi op ‘shiso’ (een soort basilicum). Omdat ik niet de hele lunch heel onbeleefd wilde zitten fotograferen, blijven de kipsalade, de spare ribs, de Japanse cheesecake en de groene thee buiten beeld. Ik kreeg verder ook nog een les in het oppakken en neerleggen van de chopsticks en het optillen van mijn glas. Alles met twee handen in ieder geval. Het was delicious! P.S. Krijg net de naam van de appetizer van Tomoko door: kinpila :-)

Tomoko woont inmiddels weer in Tokio waar ze in de sfeervolle omgeving van het Todoroki Ravine Park kookcursussen (casadetomokita.com) geeft voor iedereen die Japans wil leren koken.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE