Trendystyle.net | Zo is doorzichtig fuck*** chic!

Zo is doorzichtig fuck*** chic!

Voor deze zomer maar ook voor  komende winter (2013 2014) zag ik veel doorzichtige details …

doorzichtige-zomermode02Doorzichtige mode zomer 2013Voor deze zomer maar ook voor  komende winter (2013 2014) zag ik veel doorzichtige details op de catwalks. Vaak is het niet echt draagbaar, maar deze zomer wel. Het is een perfect ‘vedo-non-vedo’, zoals de Italianen het noemen: ‘ik-zie-iets-ik-zie-niets’. Ik vind het superchic! Vooral de bh/top met dezelfde print als de rok van Massimo Rebecchi vind ik geraffineerd. Zouden jullie zoiets dragen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE