Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Streetstyle mode lente 2020. 3x Inspirerende mode looks van de straat

Streetstyle mode lente 2020. 3x Inspirerende mode looks van de straat

De coolste mode vondsten kom je op straat tegen. Streetstyle is een enorme inspiratie bron. We hebben drie inspirerende mode looks voor lente zomer 2020 voor je.

Streetstyle mode lente 2020
Streetstyle mode lente 2020. Foto: Charlotte Mesman

Deze drie mode-looks hebben allemaal iets bijzonders, iets persoonlijks. Hier is echt over nagedacht. Dit zijn geen looks die klakkeloos de modetrends voor lente zomer 2020 volgen. Ontdek de tricks & tips van de fashionista’s!

Ecoleren jurk met bustier

Streetstyle mode lente 2020
Streetstyle mode lente 2020. Foto: Charlotte Mesman

Dit ecoleren jurkje hangt toevallig ook mijn kast (het is van een bekende modeketen), maar ik zou er nooit aangedacht hebben om er een bustier over te dragen. En al evenmin om er een doorgestikt bruin jack bij te halen! Een fantastisch voorbeeld van ‘out of the box’ denken!

Tip: wees creatief en heb lef!

Op stap in je dekbed

Streetstyle mode lente 2020
Streetstyle mode lente 2020. Foto: Charlotte Mesman

Deze look is een allegaartje van allerlei items die dus helemaal niets met de modetrends voor lente zomer 2020 te maken heeft. En toch komt ze ermee weg. Juist komt ze ermee weg. De dekbed-jas is het key item. Wat je er verder bij haalt, is niet meer belangrijk.

Tip: kijk uit naar key-items!

3 Mode-trucjes

Streetstyle mode lente 2020
Streetstyle mode lente 2020. Foto: Charlotte Mesman

In deze modelook zien we drie ’trucjes’ voor een up-to-date silhouet. Je doet ze gemakkelijk na: 1. laarzen over je broek (hadden we jaren niet gedaan), 2. blazer in je broek (een trend voor dit seizoen) en 3. blazer over blazer!

Tip: speel met vormen en proporties!

Charlotte Mesman voor TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE