Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Stel dat je je garderobe helemaal opnieuw zou mogen samenstellen

Stel dat je je garderobe helemaal opnieuw zou mogen samenstellen

Stel dat… je de hele inhoud van je klerenkast zou mogen inleveren en er het …

Al je kleren weg en opnieuw beginnen?

Stel dat… je de hele inhoud van je klerenkast zou mogen inleveren en er het geld dat je ervoor hebt uitgegeven in z’n geheel zou terugkrijgen. Om er nieuwe kleren van te kopen. Om je garderobe helemaal opnieuw samen te stellen. Het is een fantasie die wij soms hebben. Alles weg en opnieuw beginnen. Zou jij het willen? Zou je op dit aanbod ingaan?

Wij op het eerste gezicht wel. Het lijkt ons enig om met een dikke portemonnee tussen de nieuwste najaarscollecties door te dwalen en uit te kiezen wat we maar willen. Om een geheel nieuwe look samen te stellen. Spiksplinternieuw en volgens de allerlaatste mode (net zoals je het de modellen op de catwalks hebt zien dragen, of je stijlicoon, je popidool). Nieuw tot in alle details: winterjas, jurken, broeken maar ook schoenen, tassen, armbanden, sjaals en mutsen.

En toch… als we er beter over nadenken, dan komt de twijfel. En die jas dan die we drie jaar geleden hebben gekocht en waar we zo blij mee waren? Die vintage jurk die als een pronkstuk in de kast hangt ook al dragen we ‘m bijna nooit? Die laarsjes die al jaren meegaan en niet stuk te krijgen zijn? Dat bontmutsje, gekocht tijdens een weekend in New York? Zouden we daar afstand van willen doen?

En nog een twijfel steekt de kop op. Is een look die helemaal gebaseerd is op de allerlaatste mode wel zo mooi? Zie je er niet uit als een modepop als je je van top tot teen in de allernieuwste mode steekt? Is het niet veel leuker om nieuwe kledingstukken te mixen met kledingstukken uit andere jaren?

En is het niet zo dat je juist door je garderobe door de jaren heen op te bouwen je eigen stijl ontwikkelt? Langzaam naar een bepaalde, eigen look toewerkt die je elk seizoen weer verder uitbouwt door nieuwe kledingstukken en accessoires van dat moment aan toe te voegen?

Nu we er goed over nadenken weten we het nog zo niet of we het aanbod wel zouden aanpakken om onze eigen garderobe in te leveren voor een geheel nieuwe garderobe. Misschien eigenlijk liever niet :-)

Maar wat jullie? Zouden jullie ingaan op het aanbod om je garderobe in te leveren tegen de nieuwwaarde om met dat geld een nieuwe garderobe samen te stellen? En zou je voor een geheel nieuwe look gaan of denk je dat je toch weer met ongeveer hetzelfde thuis zou komen? Wij zijn benieuwd!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE