Trendystyle.net | Fashion trends | Harper draagt Prada

Harper draagt Prada

Dat je als klein kind al duidelijke ideeën hebt, kan nooit kwaad. Volgens Victoria Beckham …

De hakjes van Victoria

Dat je als klein kind al duidelijke ideeën hebt, kan nooit kwaad. Volgens Victoria Beckham weet baby Harper, 9 weken oud, op modegebied al precies wat ze wil. De trotse moeder verklaarde aan de pers dat de kleine zich helemaal op haar gemak voelt in de Prada boetiek in New York City.

De entree van de kleine Harper in de boetiek in Manhattan waar mamma Victoria onlangs een weekendje was gaan shoppen, is te vergelijken met een ware fashion doop. En Victoria vond het blijkbaar niet genoeg om het kleintje bloot te stellen aan de onophoudelijke flashes van de fotografen. Balancerend op haar – pak ‘m beet – 20 centimeter hoge hakken nam zij de moeite om een verklaring aan de omstanders af te geven: ‘Harper is zo gelukkig om hier te zijn dat het wel lijkt of ze zegt: Mamma, we zijn thuis!’. Hebben we het hier over een (mini) fashion addict of over een (mini) fashion victim?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE