Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Sporten of lijnen? En zijn we nog op tijd voor de zomer?

Sporten of lijnen? En zijn we nog op tijd voor de zomer?

Het is een vraag die we vaak horen: wat is belangrijker, sporten of lijnen? En …

Fitness
Sporten of lijnen?

Het is een vraag die we vaak horen: wat is belangrijker, sporten of lijnen? En zijn we op dit moment – de zomer is in zicht – nog op tijd om resultaat te boeken?

Sporten of lijnen?

Het antwoord op de eerste vraag is: lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon zijn beide belangrijk. Maar als je zou moeten kiezen, dan is het belangrijker om aandacht aan je voeding te besteden. Eet gezond, niet te vet, en ga voor kleinere porties zonder te overdrijven. Want je kunt je in de sportschool in het zweet werken, maar als je verkeerd en teveel eet, zul je nooit resultaat boeken.

Wil je serieus iets aan je lichamelijke vorm doen, dan is de combinatie van trainen en lijnen natuurlijk het best.

Zijn we nog op tijd om iets aan onze lichamelijke vorm te doen?

En om de tweede vraag te beantwoorden: nee, het is nog niet te laat om in actie te komen (het is nooit te laat!).

Het lichaam is een wonderbaarlijk iets dat zich snel aanpast aan nieuwe stimulansen. Dit betekent dat je met wat gerichte acties al op korte termijn resultaat zult zien.

Als je gestructureerd traint – de juiste combinatie van krachttrainen en cardio fitness – kun je al in 4 weken wonderen (of bijna dan!) verwachten. Je moet dan natuurlijk wel bereid zijn om 5 tot 6 keer per week te trainen (zonder daarbij de kantjes eraf te lopen). Wie mooi wil zijn…

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE