Splash!!!!!!!! Waterproof camera

waterproof-fotocameraHeb nu eindelijk een beetje het idee dat het vakantie is en heb mezelf verwend met een waterproof fotocameraatje. Kan niet wachten om het in het zwembad uit te proberen. De kwaliteit zal niet echt top zijn want het cameraatje was vrij goedkoop maar het is een experiment. Een heerlijk splash!!! splash!!! zomer experiment! Kennen jullie dit cameraatje trouwens. Hebben jullie er al mee gefotografeerd?

P.S. Het cameraatje ligt op het Italiaanse Glamour-nummer van augustus waarop tot mijn verbazing Chanel Iman schitterende. Ik heb haar jaren geleden bij de shows leren kennen en haar toen tijden niet meer gezien. Maar ze is terug! Goed haar weer te zien :-) Welcome back, Chanel Iman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.