Zo blij met mijn regenjas (en mijn ijsje :-)

Regenjas
Charlotte Mesman tijdens de modeweek in Milaan, ph. Mauro Pilotto
regenjas-01
Modeweek Milaan, ph. Charlotte Mesman
Charlotte Mesman
Charlotte Mesman tijdens de modeweek in Milaan, ph. Mauro Pilotto

Wat een wisselvallig begin van de zomer! Het is al weken elke dag weer afwachten wat het weer gaat brengen. Op dit moment zit ik achter mijn bureautje in Milaan en buiten is het drukkend warm, maar tegelijkertijd stortregent en dondert het (voor de zoveelste keer!). Ook tijdens de Milan Fashion Week eind juni ging het elke keer mis (in 15 jaar had ik nog geen regen tijdens de modeweek in juni gezien).

Gelukkig had ik mijn ‘handmade’ regenjasje, op de kop getikt in een marktje in Hong Kong, bij de hand. Het jasje heeft een regenkapje en bijbehorend tasje. En het weegt helemaal niets. Ik had het tijdens de laatste dag van de Italiaanse modeweek aan en toen… ging de zon opeens schijnen en werd het tijd voor IJS! Welverdiend na al die modeshows.

Dank Mauro voor de foto’s :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE