Trendystyle.net | The Blonde Potato | Happy Birthday to me!

Happy Birthday to me!

Het is ongelooflijk hoe de tijd vliegt. Mijn *biep*ste verjaardag – nu alweer 9 dagen geleden – is …

verjaardagHet is ongelooflijk hoe de tijd vliegt. Mijn *biep*ste verjaardag – nu alweer 9 dagen geleden – is alweer vergeten (even een verlate publicatie van de taartfoto’s :-). De modeweek is achter de rug en in de tussentijd ben ik er ook een paar daagjes tussenuit geweest naar de Italiaanse campagne in Noord-Oost Italië. Een paar heerlijke dagen in het zomerse groen op de grens met Slovenië. Genieten van de natuur en de rust van deze uithoek van Italië na het opgeklopte wereldje van de Milanese modeweek die in juni steevast wordt afgesloten met… mijn verjaardag. Als de tijd zo snel gaat, dan mag er geen dag zonder post op The Blonde Potato meer voorbijgaan. Want even de leuke dingen van de dag op een rijtje zitten, zorgt ervoor dat je ze… twee keer beleeft! Een dubbel(lang)leven! En dus… tot morgen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE