Trendystyle.net | Fashion trends | Mode trends lente zomer 2020 | Ken jij de DD-modetrend voor lente zomer 2020? Zo draag je Double Denim!

Ken jij de DD-modetrend voor lente zomer 2020? Zo draag je Double Denim!

DD is hot. Double Denim. Spijkergoed op spijkergoed. Het is één van de coolste modetrends voor voorjaar 2020. En zo gemakkelijk in het dragen!

Spijkergoed trend lente zomer 2020. Double Denim. Van links naar rechts: Céline, Alberta Ferretti, streetstyle

Op verschillende catwalks voor lente zomer 2020 zagen we combinaties van spijkergoed. Spijkergoed op spijkergoed is een populaire modetrend die wel ‘DD’ wordt genoemd. Double Denim. Deze trend is stoer en gemakkelijk in het dragen.

De formule voor lente zomer 2020 is om denim items in dezelfde kleur en stijl bij elkaar te zoeken. We gaan dus niet, zoals we dat voorheen wel zagen, donkerblauwe denim met lichtblauwe denim combineren. En ook geen stoere items met romantische items. De items die je bij elkaar haalt, moeten als het ware een setje vormen.

Spijkergoed trend lente zomer 2020. Double Denim. Modeshow: Alberta Ferretti. Foto: Mauro Pilotto

Qua stijl kun je alle kanten op. Hippie, romantisch, Seventies, stoer, jaren ’80. Ons sprak vooral de stijl bij Céline aan: slank afkledende spijkerbroekjes met uitlopende pijpen werden daar gecombineerd met spijkerblouses in dezelfde tint en met een vrij sportieve snit. Het geheel werd vervolgens afgemaakt met een mooi blazertje. Een paar gympen eronder en klaar ben je! Het is een seventies look maar tegelijkertijd ook eigentijds (zie de foto hieronder).

Spijkergoed trend lente zomer 2020. Double Denim. Modeshow: Celine. Foto: Mauro Pilotto

DD looks zagen we ook bij Isabel Marant die een groot aantal shorts met bijbehorende top de catwalk opstuurde. Shorts en topjes waren uitgevoerd in verschillende kleuren denim – oranje, lila, blauw, groen – maar steeds was de combinatie ton sur ton. Oranje spijkershorts met een oranje spijkertopje, groene spijkershorts met een groen spijkertopje. Kleur op kleur is dus dé must.

Spijkergoed trend lente zomer 2020. Double Denim. Modeshow: Isabel Marant. Foto: Mauro Pilotto

De DD spijkergoed trend is inmiddels ook al in het straatbeeld te zien. Dat zal niemand verbazen want het is een trend die zich heel gemakkelijk laat dragen. Bovendien heb je grote kans dat je alle elementen al in huis hebt. Kijk je kast er maar eens op na! En experimenteer met deze vroege voorjaarslook!

Spijkergoed trend lente zomer 2020. Double Denim. Streetstyle. Foto: Charlotte Mesman

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE