Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans mogen nog (weer?)

Verliefd op skinny jeans? Wanhoop niet! Ze zijn er nog steeds (ook al is oversize dé trend). De spijkerbroeken trends voor winter 2020 2021 laten héél stoere, eigentijdse modelletjes zien.

Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans
Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans. Foto: Charlotte Mesman

De veranderingen die zich de afgelopen seizoenen in de spijkerbroekentrends hebben voorgedaan, zijn enorm. Van skinny jeans gingen we naar mom jeans en momenteel is het keywoord ‘oversize‘.  De Eighties drukken een stevige stempel op de actuele mode. In de jeans trends voor herfst winter 2020 2021 vertaalt zich dat in rechte of wijde spijkerbroeken met hoge taille en ultralange broekspijpen.

Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans
Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans. Photo: courtesy of Celine

Het merendeel van de fashion modellen die toch altijd bij skinny jeans zworen (die lange gazellenbenen moeten geshowd worden) zijn inmiddels op spijkerbroeken met rechte of wijde pijpen overgestapt. En daarmee is eigenlijk alles gezegd.

Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans
Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans. Foto: Charlotte Mesman

Maar… er zijn tekenen aan de wand dat de skinny jeans een comeback gaat maken. Of misschien zijn ze nooit weggeweest. Tijdens de afgelopen Fashion Weeks zagen we (ook) fashion models die zich nog steeds (weer?) aan deze strakke broekjes waagden. Overigens zijn de skinny jeans van de modellen van nu weer net iets anders dan die van een – pak ‘m beet – vijf, zes jaar geleden. De taille is hoog. Witte spijkerbroeken (weer die seventies invloeden) zijn hot, en verticale naden zijn een supertrend.

Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans
Spijkerbroeken trends winter 2020 2021. Skinny jeans. Modeshow: courtesy of Dsquared2. Foto: Mauro Pilotto

Niet alleen in het straatbeeld maar ook onder de schijnwerpers van de internationale catwalks waren er (zij het weinig) skinny jeans te bespeuren. Zo zagen we bij Celine strakke spijkerbroeken die – geïnspireerd door de jaren ’70 – met (in) hoge laarzen werden geshowd. Heel eigentijds zijn de strakke spijkerbroeken van Dsquared2. Die hebben zelfs een superlage (sexy) taille zoals we die in het verleden droegen, maar de actuele, vernieuwende touch zit ‘m in de broekspijpen die niet, zoals toen, slechts de enkel bedekken maar extralang zijn en rond de enkel aanrimpelen.

Bekijk de foto’s maar eens en doe inspiratie voor jouw jeanslook voor winter 2020 2021 op!

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE