Spectaculaire haar- en make-uplooks. Om het koud van te krijgen!

moncler-gamme-rouge06 moncler-gamme-rouge05 moncler-gamme-rouge04 moncler-gamme-rouge03 moncler-gamme-rouge02Woow! De show van Moncler Gamme Rouge was werkelijk een spektakel. De entourage: besneeuwde bergen met een koude mist en blauwachtig licht. Op de catwalk bergbeklimmers, mannen en vrouwen, met gezichten die rood waren van de kou of waar sneeuw of zelfs een bevroren waas over lag. Ook het haar van de modellen was wit uitgeslagen van de vorst. Backstage was topmake-up artiest Val Garland aan het werk geweest en ze kwam werkelijk met schitterende maquillages. Ik heb ervan genoten! De modellen waren wat minder blij want krijg alles maar eens van je gezicht en uit je haar.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.