De backstage fotograaf. Een zwaar leven :-)

backstage-fotografen02backstage-fotografen05 backstage-fotografen06 backstage-fotografen07backstage-fotografen03Backstage fotograaf

Ik vraag me wel eens af wie het zwaarder heeft: het model of de backstage fotograaf. Toen ik twintig jaar geleden model was, was er backstage geen fotograaf te bekennen. Nu is er soms geen doorkomen meer aan. Het modellenwerk is er niet gemakkelijker op geworden maar ook de backstage fotograaf is vaak niet te benijden. Hij (of zij!) heeft vaak een speciale opdracht: beauty, first look (de complete outfit en look voordat het model de catwalk opgaat) of een mix daarvan. Maar soms krijg je er zoveel voor terug. Want als de sfeer backstage magisch is, dan is het puur plezier en een uitdaging om het allemaal vast te leggen! Tien backstages geven je niets, maar die éne! Ik kan er echt nog geraakt door worden! Deze (en nog veel meer) foto’s maakte ik bij Maxime Simoens en het was een verrassing. Wat een licht. En eindelijk zon in Parijs. Het was een gouden moment.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.