Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Hoe ver ga jij voor de mode?

Hoe ver ga jij voor de mode?

Wat een kou hebben wij tijdens de modeweken in Milaan en Parijs geleden! In Milaan …

Wat een kou hebben wij tijdens de modeweken in Milaan en Parijs geleden! In Milaan sneeuwde het en in Parijs was het bitterkoud met een dunne wind. Zelfs de warmste jassen waren niet tegen de kou bestand. En toch… bleven de fashionista’s met blote benen en zelfs op open sandaaltjes naar de shows komen. [Lees onder de foto’s verder]

blote-benen01
Blote benen bij temperaturen rond nul
Blote benen in de sneeuw
Blote benen in de sneeuw
blote-benen03
Blote benen bij temperaturen rond nul
blote-benen02
Blote benen bij temperaturen rond nul
Blote benen in de kou
Blote benen bij temperaturen rond nul

Pantykousen zijn al sinds jaar en dag uit de mode. Als je echt trendy wil zijn, ga je midden in de winter nog met blote benen en open sandaaltjes over straat. Dit is in ieder geval de regel waar de fashionista’s bij de shows zich aan houden. Kippenvel, blauwe tenen van de kou, verkoudheid? Het maakt niet uit. Wie mooi wil zijn, moet pijn (en kou) lijden.

Als je Anna Wintour heet en je met auto met chauffeur verplaatst, dan kunnen we ons er nog iets bij voorstellen (overigens had Anna bij de Louis Vuitton show waar wij haar zagen nu juist wel kousen en hoge laarzen aan). Maar in andere gevallen zetten wij vraagtekens bij deze trend.

Ten eerste druipt de ijdelheid ervan af als je met open sandaaltjes door de sneeuw waadt en de vraag is of dat nu wel zo trendy is. Ten tweede is het aangezicht van blauwe benen en voeten niet charmant. En ten derde is het misschien ook wel wat sneu als je look moet afhangen van het showen van je blote benen. Ook zonder dat je direct ‘bloot’ laat zien, kun je er mooi en verleidelijk uitzien. Er zijn genoeg fashionista’s en fashion editors die om hun look geroemd worden zonder dat ze zich op een winterdag in een superzomerse outfit hoeven te vertonen.

Volgens ons gaat het in de mode(wereld) soms echt wat te ver. Maar wat vinden jullie ervan? Is het trendy om met blote benen en blote tenen de vrieskou te trotseren? En hoe ver gaan jullie zelf voor de mode? Lijd je kou vanwege je modelook? En loop je stug door op je hoge hakken, ook al is elke stap een kwelling? We zijn benieuwd!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE