Trendystyle.net | The Blonde Potato | Hanne Gaby Odiele is fun!

Hanne Gaby Odiele is fun!

Ha, misschien hebben jullie me een paar dagen gemist! Ik zit inmiddels aan de andere …

hanne-gaby-odiele02
Hanne Gaby Odiele
hanne-gaby-odiele03
Hanne Gaby Odiele
hanne-gaby-odiele04
Hanne Gaby Odiele
hanne-gaby-odiele05
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele

Ha, misschien hebben jullie me een paar dagen gemist! Ik zit inmiddels aan de andere kant van de wereld. In de warmte. De shows zijn voorbij en het is tijd voor een beetje relax. De afgelopen dagen heb ik (bijna) niets anders gedaan dan SLAPEN! Maar natuurlijk blijf ik jullie updaten. Hier zijn de foto’s van die ik backstage bij Paul & Joe in Parijs van het Belgische topmodel Hanne Gaby Odiele maakte. Ik vind haar fantastisch op de catwalk maar ook backstage is ze boeiend. Ze is anders dan anderen. Ze springt er echt uit door haar persoonlijkheid. Zien jullie het ook?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE