Trendystyle.net | Fashion trends | Sneeuw op de Prins van Corneliani

Sneeuw op de Prins van Corneliani

Vanmorgen vroeg werd de Milan Fashion Week officieel geopend door Corneliani (gisteren opende Dsquared2 de …

corneliani-herfst-winter-2015-2016-02

Vanmorgen vroeg werd de Milan Fashion Week officieel geopend door Corneliani (gisteren opende Dsquared2 de modeweek op een ‘onofficiele’ en onverwachte manier met een spetterende party).

Het klassieke Italiaanse modehuis Corneliani showde een schitterende collectie, formeel maar met sportswear invloeden. De mood was elegant en geraffineerd, zoals we van Corneliani gewend zijn. Corneliani’s man is nog steeds een Prins (maar wel een moderne).

De boom met sterke wortels (in de sneeuw) aan het begin van de Corneliani’s catwalk symboliseerde kracht en vitaliteit. Corneliani is ‘diep geworteld’, de catwalk was met donkere aarde bedekt. Corneliani zette hiermee de trend voor vandaag. Na Corneliani zag ik een bos/jungle met hoge muren van aarde bij Ermenegildo Zegna en later een maanverlicht winterbos bij John Varvatos. Is ‘Back to Nature’ de trend voor winter 2015 2016?

corneliani-herfst-winter-2015-2016-03 corneliani-herfst-winter-2015-2016-01 corneliani-herfst-winter-2015-2016-04

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE