Sneeuw op de Prins van Corneliani

corneliani-herfst-winter-2015-2016-02

Vanmorgen vroeg werd de Milan Fashion Week officieel geopend door Corneliani (gisteren opende Dsquared2 de modeweek op een ‘onofficiele’ en onverwachte manier met een spetterende party).

Het klassieke Italiaanse modehuis Corneliani showde een schitterende collectie, formeel maar met sportswear invloeden. De mood was elegant en geraffineerd, zoals we van Corneliani gewend zijn. Corneliani’s man is nog steeds een Prins (maar wel een moderne).

De boom met sterke wortels (in de sneeuw) aan het begin van de Corneliani’s catwalk symboliseerde kracht en vitaliteit. Corneliani is ‘diep geworteld’, de catwalk was met donkere aarde bedekt. Corneliani zette hiermee de trend voor vandaag. Na Corneliani zag ik een bos/jungle met hoge muren van aarde bij Ermenegildo Zegna en later een maanverlicht winterbos bij John Varvatos. Is ‘Back to Nature’ de trend voor winter 2015 2016?

corneliani-herfst-winter-2015-2016-03 corneliani-herfst-winter-2015-2016-01 corneliani-herfst-winter-2015-2016-04

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS