Trendystyle.net | The Blonde Potato | Snapshot: me on the catwalk

Snapshot: me on the catwalk

December is voor mij altijd een maand om de balans op te maken. Om de …

December is voor mij altijd een maand om de balans op te maken. Om de leuke dingen uit het verleden op te rakelen en om uit te kijken naar de toekomst. Een beetje opruimen hoort daar ook bij. Toen ik vandaag wat dingen naar de zolder bracht, zag ik deze foto rondslingeren. Ik heb ‘m jaren geleden (heel trots) uit een tijdschrift geknipt. Hier loop ik de show voor Emporio Armani. Het lijkt wel EEUWEN geleden!

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE