Home | Fashion trends 2022 | Topmodellen | Simone Nobili. De man van het moment

Simone Nobili. De man van het moment

Op dit moment bericht ik jullie vanuit een heet Milaan. Het was hier vandaag 35 graden in de schaduw! Ik ben de hele dag in touw voor de mannenshows voor zomer 2013. Dé man van het moment is Simone Nobili, een jonge Italiaan die door Dolce & Gabbana werd gelanceerd. Hij is in de Italiaanse modestad het meest gevraagde model van het moment. Met zijn brave-jongens-gezicht steelt hij alle harten. En ja, hij is echt aardig. Toen hij vandaag door een modejournaliste als hét topmodel werd bestempeld, keek hij om zich heen en zei ‘Wie?’. Wat vinden jullie van Simone?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE