Trendystyle.net | The Blonde Potato | Shooten voor Adversus met Laura en Indre

Shooten voor Adversus met Laura en Indre

Gisteren heb ik hier in Milaan samen met Alessio Cristianini geshoot voor Adversus met modellen …

Shoot Adversus shoot-adversus02 shoot-adversus03 shoot-adversus04 shoot-adversus05 shoot-adversus07Gisteren heb ik hier in Milaan samen met Alessio Cristianini geshoot voor Adversus met modellen Laura en Indre. Winterkleding natuurlijk. Ik heb de styling en haar & make-up verzorgd. Het weer was fantastisch en we genoten allemaal van de grote balkons van het hotel dat we als location hadden gekozen. Voor Laura – ze komt uit Frankrijk en heeft een ongelooflijk mooi gezicht met groene ogen en kastanjebruin haar – koos ik een donkere bordeauxpaarse oogschaduw met een glittertje – en een fuchsia lippenstift (we fotografeerden winterkleding) en een zwoele slag in het haar. Voor Indre – hoogblond en afkomstig uit Litouwen – koos ik goudkleurige smokey eyes en zacht perzikkleurige lippen. Haar haar krulde ik over de hele lengte en daarna schudde ik het goed op zodat het lekker volumineus viel. Het was zo grappig dat Indre en ik precies dezelfde haarkleur hadden! Met mijn mobieltje maakte ik tijdens de shoot wat backstage snaps. De foto reportages kun je in september op Adversus bewonderen. Baci da Milano, Charlotte

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE