Trendystyle.net | The Blonde Potato | Dolce & Gabbana sluiten boetieks uit verontwaardiging

Dolce & Gabbana sluiten boetieks uit verontwaardiging

Als ze om ruimte (om te showen) zouden vragen zouden wij nee zeggen, zei een …

dolce-gabbana02 dolce-gabbana03 dolce-gabbana04

Als ze om ruimte (om te showen) zouden vragen zouden wij nee zeggen, zei een politicus in Milaan. ‘Ze’ zijn in dit geval Dolce & Gabbana. En de reden waarom de politicus zou weigeren om het Italiaanse ontwerpersduo een ‘podium’ in de modestad te bieden, was de uitspraak van de rechter in eerste instantie die het duo schuldig oordeelde aan belastingfraude. Dolce & Gabbana, beledigd door uitspraak en het voorbarige oordeel van de gemeentepoliticus (de zaak is nog niet uitgeprocedeerd), hebben hierop gereageerd door hun boetieks in het centrum van Milaan te sluiten. Hun boetieks, de barbier en de kranten- en tijdschriftenkiosk, om precies te zijn. In een periode waarin Milaan wordt overspoeld door buitenlandse toeristen. Wat is er hier aan de hand? Zijn de boetieks ‘uit verontwaardiging’, zoals het aanplakbiljet zegt, gesloten? Of is het een geslaagde reclamestunt? Het blijft rommelen in de Italiaanse modestad Milaan. Rond de sluiting van de Dolce & Gabbana boetieks was overigens nog meer te doen. Activisten grepen hun kans en protesteerden tegen het gebruik van bont en er leek een bom voor de boetieks te liggen. Vals alarm. Het was een pak kranten. Maar de onrust in het Italiaanse modeland is een feit. – Uw modeverslaggever uit Milaan :-) (Ik heb deze foto’s gisteren in eigen persoon gemaakt)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE