Trendystyle.net | The Blonde Potato | Joggen langs de Navigli in Milaan

Joggen langs de Navigli in Milaan

Het is hier in Milaan nog steeds heet. Elke dag boven de dertig graden. De …

navigli-08
Navigli Milaan
navigli-09
Navigli Milaan
navigli-07
Navigli Milaan
navigli-04
Navigli Milaan
navigli-05
Navigli Milaan
navigli-10
Navigli Milaan
navigli-02
Navigli Milaan

Het is hier in Milaan nog steeds heet. Elke dag boven de dertig graden. De stad loopt leeg, iedereen gaat naar zee en het is moeilijk om me op dit moment op de wintermode voor Trendystyle te concentreren :-)

De stad lokt. Ik ga graag te voet nieuwe dingen verkennen. Veel leuker dan de loopband in de sportschool. Zondag kwam ik bij De Navigli terecht, een geliefd plekje van locals en toeristen. Het verhaal gaat dat deze kanalen zijn aangelegd door Leonardo Da Vinci. Langs de kanalen vind je nu veel barretjes en restaurantjes.

Vooral in het weekend is het er feest. Zondag was er bovendien een ‘groepsfotoshoot’. Tientallen modellen en fotografen hadden zich er verzameld om mooie shoots te maken. Als je goed kijkt, zie je op de eerste foto een paar modellen die aan het poseren zijn. Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe anderen het doen :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE