Sex and the City. Shoppen bij Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker

Mis jij Carrie Bradshow en haar ongelooflijk hippe schoenen nog steeds? Dan hebben we goed nieuws voor je! Sarah Jessica Parker gaat ons binnenkort verwennen met een store waarin shoe addicts hun hart kunnen ophalen.

De actrice en hoofdrolspeelster in Sexy and the City experimenteerde vorig jaar winter met een pop-up store en gezien het overweldigende succes opent ze op 2 april een permanente store waar nostalgische fans van deze jaren ’90 serie kunnen weg zwijmelen tussen hooggehakte schoenen, stylish tassen en LBD’s (little black dresses), alles in de smaak en stijl van Carrie Bradshaw. Hier vind je werkelijk alles om als een authentieke Carrie door het leven te gaan.

Het adres is 640 Fifth Avenue en de naam van de shop is SJP. Misschien iets om te noteren als je een reisje naar New York op het programma hebt staan.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE