Rood stoplicht voor Paul McCartney


Vaste gast bij de show van Stella McCartney is vader Paul. Dat is inmiddels een publiek geheim dat zelfs de gitarist had bereikt die zich vanmorgen bij uitgang van Hôtel de Ville in Parijs opstelde. Hij had zo graag een handtekening op zijn gitaar van Paul gewild. Maar de celeb reed in zwarte limousine met getinte ruiten weg. Op het rode stoplicht had Paul misschien niet gerekend. De gitarist ging als een haas achter de auto aan en Paul heeft dan toch nog even het raampje opengedaan. Of hij een handtekening op de gitaar heeft gezet, heb ik niet kunnen zien, maar het was wel een grappige scène.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.