Trendystyle.net | Maandagmorgen bij Colette in Parijs

Maandagmorgen bij Colette in Parijs

Na de show van Stella McCartney heb ik mezelf een ochtendje vrij gegund. Tijd om …

Na de show van Stella McCartney heb ik mezelf een ochtendje vrij gegund. Tijd om te shoppen! Onvermijdelijk kwam ik bij Colette in Rue Saint-Honoré terecht. Ook al was het maandagochtend, het was er enorm druk. Kleding en accessoires van de duurste merken zijn (bijna) onbetaalbaar voor de gewone sterveling maar de afdeling gadgets, boeken, muziek en films op de begane grond biedt iedereen een kans iets bij Colette te kopen. Ik viel voor dit boek ‘Lost in Crystal Canyons, Fashion, Swimwear en Jetset Hedonism’ (vooral de laatste term klinkt goed). Ik heb het nog niet doorgekeken want ik wil daar een rustig moment voor uitkiezen. Nog blijer was ik bijna met de sensuele ‘niet storen’-deurhanger die ik bij het boek kreeg. Ik weet al aan wie ik die cadeau ga doen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE