Kenzo in het neonlicht van de universiteit


Kenzo showde gisterenavond in de Pierre et Marie Curie Université (wetenschappen en geneeskunde) in het Quartier Latin van Parijs. Het was een bijzondere omgeving om een collectie te showen. Het publiek was verdeeld over verschillende verdiepingen die elk een eigen kleur hadden: knalroze, groen, geel. Tijdens de show namen de mannequins de roltrap om van verdieping naar verdieping te gaan. Na afloop van de show stagneerden de roltrappen en het duurde lang voordat het publiek zijn weg naar buiten vond. De scenografie was bizar, maar deed de collectie (volgens mijn bescheiden mening) niet echt tot zijn recht komen. Overigens leverde de ambiance wel een paar leuke plaatjes op. Vooral de eerste foto vind ik erg grappig: blogger Susie Bubble in een soort ‘bubbel’. Karlie Kloss opende de show. Op de achtste foto (ja, het is even tellen!) zie je de huidige designers van Kenzo: Humberto Leon en Carol Lim. Kenzo wil op dit moment voor een jongere look gaan!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE