Home | Valentijnsdag | Romantisch! Primo amore. What’s in a name?

Romantisch! Primo amore. What’s in a name?

Primo Amore

Tijdens een van de modeweken dronk ik ergens deze wijn: ‘Primo Amore’. Eerste liefde. Hoe romantisch kan een wijn(naam) zijn? De wijn is misschien niet één van de beste die er te vinden is, maar de naam en het citaat zijn zo zwoel en vol herinneringen aan die eerste kus! Helemaal op-en-top Valentijnsdag.

Ik heb me laten vertellen dat sommige wijnhandelaars in Nederland deze wijn ook hebben. Alleen al de zoektocht naar zo’n hartstochtelijke fles is de moeite waard, denk ik. Wat jullie? ‘What’s in a name’? (“What’s in a name? That which we call a rose. By any other name would smell as sweet.” Uit: Romeo and Juliet)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE