Home | Beauty, make-up en kapsels 2022 2023 | Kapsels vrouwen en haar trends 2022 | Blond verfje of multicolor highlights? Wat jij?

Blond verfje of multicolor highlights? Wat jij?

Blond is in! Maar blond is niet zomaar blond. Wat is modieuzer? Een overall blond haarverfje (met een snel zichtbare uitgroei?) of multicolor highlights? Ik ga voor het laatste, maar dan moeten ze wel perfect zijn gezet. Net alsof de zon zijn werk heeft gedaan. Wat vinden jullie? P.s. De modellen op deze foto’s (na afloop van de show van Paul & Joe in Parijs) zijn allemaal top-top-top. De één heeft voor een ‘verfje’ gekozen, de ander voor ‘coupe de soleil’. Voel je vrij om je mening te geven!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE