Blond verfje of multicolor highlights? Wat jij?

Blond is in! Maar blond is niet zomaar blond. Wat is modieuzer? Een overall blond haarverfje (met een snel zichtbare uitgroei?) of multicolor highlights? Ik ga voor het laatste, maar dan moeten ze wel perfect zijn gezet. Net alsof de zon zijn werk heeft gedaan. Wat vinden jullie? P.s. De modellen op deze foto’s (na afloop van de show van Paul & Joe in Parijs) zijn allemaal top-top-top. De één heeft voor een ‘verfje’ gekozen, de ander voor ‘coupe de soleil’. Voel je vrij om je mening te geven!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

4 gedachten over “Blond verfje of multicolor highlights? Wat jij?”

  1. Ik ga voor het platinablond (heb ik zelf ook) met (beetje) uitgroei. Vind ik zelfs juist leuk, die uitgroei. Dan ziet men dat je een donker type bent en dus geen dom blondje. ;)

  2. Ik ga voor geen van beiden, ik kies voor donker haar, op die manier komt mijn gezicht het best uit. Plus het scheelt me een hoop waterstofperoxide. :)

Reacties zijn gesloten.