Italiaanse nonna’s in Dolce & Gabbana

dolce-gabbana-ad-campaign-2015-04
De reclame campagne van Dolce & Gabbana – net uitgekomen! – doet best veel stof opwaaien. Allereerst is het een nieuwigheid dat de heren, Domenico Dolce en Stefano Gabbana, de camera en regie zelf ter hand hebben genomen. Dolce heeft gefotografeerd en Stefano heeft de regie gedaan.

De reclame campagne staat in het teken van – en dit is bepaald geen nieuwigheid – Sicilië. Ditmaal brengt het ontwerpersduo de Spaanse invloeden in de Siciliaanse traditie onder de aandacht. Deze invloeden hebben ook de collectie voor 2015 geïnspireerd.

Op de reclamebeelden zien we José Maria Manzanares, een 28 jarige Spaanse stierenvechter. Op z’n twaalfde ging Manzanares zijn eerste stier te lijf. Het stierenvechten zit ‘m in het bloed. Hij heeft zijn vaardigheden van zijn vader en grootvader geleerd, zo lezen we in het persbericht, en vandaag de dag is Manzanares, die er volgens ons ook nog eens heel knap uitziet, één van de meest getalenteerde stierenvechters (niet echt onze sport, overigens).

Een bekend gezicht in de reclame campagne is dat van Italiaans topmodel Bianca Balti, die ondanks haar blauwe ogen een heel mediterrane uitstraling heeft en al langere tijd het modehuis vertegenwoordigt.

Maar de meest opvallende verschijningen zijn wel de vier oude dametjes, de Italiaanse nonna’s (nonna is het Italiaanse woord voor ‘oma’), in zwart kant met bepaald niet oma-achtige accessoires zoals rijkelijk versierde tassen en tiara’s. Fantastisch. Bekijk de foto’s maar eens! Foto’s: courtesy of Dolce & Gabbana

dolce-gabbana-ad-campaign-2015-01 dolce-gabbana-ad-campaign-2015-02 dolce-gabbana-ad-campaign-2015-03 dolce-gabbana-ad-campaign-2015-05 dolce-gabbana-ad-campaign-2015-06 dolce-gabbana-ad-campaign-2015-07 dolce-gabbana-ad-campaign-2015-08

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE