Durf jij op deze schoenen naar het Kerstdiner ?

Dit jaar hoeven we tijdens de feesten geen pijn aan onze voeten te lijden. We vieren de feesten namelijk zonder hakken. In plaats van naaldhakken, stiletto’s en hoge laarzen dragen we mannelijke schoenen of mocassins met grove, hoge profielzolen.

schoenen-grove-zolen-01

De trend zat eraan te komen. Steeds vaker zag ik op de catwalks en ook fashionista’s op straat op lompe mannelijke schoenen en dikke zolen. Een tijdje geleden signaleerde ik al de plateauschoenen van Stella McCartney maar waar ik het nu over heb ik nog ‘erger’.

Toch zijn mannelijke schoenen met rupszolen op dit moment in rage. De Hollywoodsterren lopen ermee en ook fashion modellen en fashionista’s zijn voor deze trend gevallen. En natuurlijk doe ik zelf net zo hard mee :-)

Ik koos voor een veterschoen met rupszool maar er zijn tig andere modellen te vinden. ’t Is maar wat je zelf mooi vindt. Overigens is het misschien nog wel even goed om te weten dat dit soort schoenen ‘hem’ in de regel niet behagen. Dus wil je je mooi voor een manspersoon maken, houd het dan bij een klassieke hak.

Hoe je deze mannelijke lomperiken draagt? Onder rokken en jurken met sokken en een stukje bloot been of, als dat te koud is, onder broeken die de enkel vrijlaten.

schoenen-grove-zolen-02
Plateauschoenen met rupszolen
schoenen-grove-zolen-04
Plateauschoenen met rupszolen
schoenen-grove-zolen-05
Plateauschoenen met rupszolen

Foto’s: fashionista’s met de nieuwste schoenentrend, een paar mannelijke veterschoenen met plateauzool op de catwalk van Costume National

c

Door: Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE